Какво означава да работи Системата в Мрежовия Маркетинг

Всички знаем, че в Квадрант Б(по Робърт Кийосаки) работи Система, която се създава от Собственика на Бизнеса в квадрант Б с цел Бизнеса да работи успешно и самия Бизнесмен да печели Доходи от собствения си Бизнес.

Какво обаче означава да работи Системата в Мрежовия Маркетинг?

Уверявам Ви, че това е може би най-сложния въпрос!

Ако този въпрос не беше Сложен, всички дистрибутори на всички Мрежови компании щяха да са богати.

Ако подценим разговора по темата, кога, как и защо работи Системата, означава че не се разбира по същество Мрежовия Маркетинг, като Бизнес в Квадрант Б, независимо, че това е казвано и повтаряно десетки и стотици пъти.

За да започнем да говорим за Системата и това как тя работи, първо трябва да е абсолютно ясно, че бизнеса на Всеки отделен дистрибутор е Бизнес в Квадрант Б.
И че Системата трябва да „заработи“ за същия този отделен дистрибутор, т.е. за всеки един от нас.

След всички тези уточнения може да започнем да мислим как трябва да работи Системата за всеки отделен дистрибутор, за да започне той да Успява.

Бизнесът в Системата на Мрежовия Маркетинг, за всеки дистрибутор започва от самия него. Което означава, че за да Успее този дистрибутор, трябва Системата да Проработи за него и да тръгва да работи от него „надолу“, а не от някъде другаде или за някого другиго!
И че той самия е отговорен, първо това да се случи(да работи Системата) и след това да продължи да се случва във времето за неговия собствен бизнес.

И така, какво означава да работи за нас Системата на Мрежовия Маркетинг и конкретно във Форевър Ливинг Продъктс?

Нека тук да направим малка почивка за да продължим с повече Ведрина за да може всички които искат да го разберат и да го приложат за Успеха в Собствения си Бизнес да го направят!

Ведрината идва веднага след като се сетим, че за да е Успешен един Бизнес всичко около него трябва да е Просто!

Тук вече е време да влезем в Конкретика и веднага да установим, че нещата са Прости и всички ги знаем!

Започваме:

1. Потенциала за развитие на бизнеса ни е в Новите Лидери, а не в Старите! Младите хора са Гладни за Възможности!

2. Винаги в края на Представяне(презентация) да повтаряме основното послание пред Новите потенциални Дистрибутори, а именно: за висок Стандарт на Живот и Качествен(здравословен) Стил на Живот, т.е. че сме в състояние да си Позволяваме неща, които повечето хора цял живот няма да могат да си позволят.

3. При Представяне(презентация), трябва да има Енергия в Говоренето ни! Трябва да има Логическа последователност в изложението и да сме в състояние да Владеем аудиторията.

4. За да работи за нас Системата, трябва да „навържем“ с Молби за регистрация, едни така и така съществуващи хора(клиенти), които харчат между 100 и 350 лева месечно.

5. Като „навържем“ тези хора, реално ние ще Добавим пари в нашия Собствен оборот.

6. Трябва да се научим да Измерваме собствения си напредък! В Доход, в Бонусни точки, в позиция в Маркетинговия план, в брой Супервайзори и/или Мениджъри и т.н.

7. Представянията и индивидуалните срещи които правим, да бъдат Повтаряеми, а не да бъдат изключения, което веднага би ги сложило в Категорията Случайни, а когато са със Статут Случайни, там изобщо е несъвместима Думата Система.
Моля Ви, прочетете т.7 още веднъж.

8. Колко време да отделяме в грижа за старите дистрибутори и колко време да отделяме за намиране и привличане на Нови дистрибутори? Отговорът е 80% от времето ни отделено за Форевър да е за намиране и привличане на нови Дистрибутори.
Тук е мястото да се замислим ако наистина искаме Успех, дали трябва да работим Форевър 7-10 часа седмично или трябва да го правим 40 часа седмично. И точно тук е разковничето.
Дали искаме успеха за 3-4 години или ще отлагаме и ще отлагане в бавно темпо за около 20-30 години.
Проблема да бавното темпо е невероятен: Хората, които идват в екипа е по-малък, от тези които си отиват.

9. Растежа на хората от Личния ни екип(Първата ни линия) е най-големия ни принос към собствения ни екип, т.е. да работим чрез даване на Личен пример!

10. Никога, не трябва да разчитаме, само на организирани от други Дистрибутори, събития и представяния, Т.е. след Тренинг(Обучение) Вашите дистрибутори „сами“ трябва да правят Представяния, а не да „чакат“ следващото организирано от Вас събитие.
Това е друг ключов момент: Самовъзпроизвеждане на Системата не може дори да започне, ако не се случва, написаното на горните 3 реда.

11. Друго важно за да заработи Системата за Вас е да станете Ключов човек със 7-те характеристики, които тук няма да изписвам.
Когато Решите да станете Ключов човек, тогава поемате Пълната отговорност за Успеха си в Квадрант Б чрез Системата на Мрежовия Маркетинг.
И за да е напълно ясно, за какво става дума в настоящата т.11, в корпоративния свят, Бизнесмена от Квадрант Б по дефиниция си е Ключов човек, просто защото няма кой друг да бъде Ключов вместо него в неговия собствен Бизнес.
Истински Добрата новина в Мрежовия Маркетинг е че не ни се налага Ние да Създаваме Система, която да работи за нас.
Тя е създадена и ние само трябва да се Възползваме от нея по най-добрия начин.

12. Няма как Системата да работи за нас и да не сме готови да поемем, дори и минимален риск. Примерно да си Купим(да финансираме, да инвестираме) Комбо Пакет Touch of Forever и не просто да го ползваме за Лична употреба, а от Финансова гледна точка, като бизнесмени да сме Решили да го разпродадем целия и да си върнем с печалба Парите от инвестицията за него.

13. Знаете ли какво е един дистрибутор да излезе в „МЛМ Пенсия“?
Означава да Намали активността си в това да прави Представяния и индивидуални срещи!

14. Личният ентусиазъм(Овладения Личен Ентусиазъм) движи този Бизнес! И Енергията с която се правят представянията пред нови хора.
Werbung(като вербувам) на Немски език, означава реклама, рекламиране. Ние в този бизнес правим Werbung. Ние пропагандираме, ние вербуваме(за добро) всеки нов, за да му покажем, какво означава да има Бизнес в Квадрант Б(международен бизнес), без дори да си открие Фирма!!!

Няма друга такава бизнес възможност, като Мрежовия Бизнес с Форевър Ливинг Продъктс.

15. За да работи Системата за Вас, трябва със „Сравнително висока скорост“ да се възползвате от всички промоции и квалификации, които Форевър предлага и „вървят“ перманентно.
Означава да имате достатъчно голям брой Асистент Супервайзори и Супервайзори, които да го правят „сами“ този бизнес, т.е. да възпроизвеждат Системата за Вас!
Тогава е Система!

16. И накрая изписвам 3-те Стъпки, като задължително трябва да са спазват и 3-те, за да имате Успех в Системата на Мрежовия Маркетинг:
– Съгласие – „ДА“ от новия Дистрибутор да прави този бизнес
– Приобщаване – новия Дистрибутор да познава „средата“ в която попада, както и нещата, които има да се правят за да Успява Самия той.
– Скорост – ако липсва достатъчно Висока Скорост, ние рано или късно попадаме в „Блато“, т.е. можем да продължаваме да се „засилваме движейки се по пистата за излитане, но никога да не можем да направим take-off(излитане)“, т.е. никога може да не станем Лидери в този бизнес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


8 × = трийсет две