Животът продължава, независимо от всичко!

Каквото и да се е случило днес или вчера, успех или неуспех, дори нещо с което можем да се гордеем, идва Утрешния ден!

И живота продължава ….

Дали ни харесва или не, дали някой е разбрал за нашия успех или неуспех, още повече дали някой ни е поздравил затова, че имаме повод да се гордеем с направеното от нас и постигнато по определен начин, това изглежда няма да е от значение за ….. историята!

Става въпрос за Признанието! Да те поздравят с това, че си постигнал Нещо! Че си постигнал Успех! Че си направил нещо Различно!

Голяма тема за размисъл!

В мрежовия маркетинг, едно от нещата, което отличава добрите компании е това, че част от Целият им Бизнес е това да обръщат внимание на Успехите на хората които дистрибутират продуктите на Мрежовата компания!

Това са Дистрибуторите, Сътрудниците на компанията или както искаме можем да ги наречем!
Това са Търговците, които придвижват Продукта от Мрежовата Компания до Крайния Клиент!

Добрите Мрежови компании, Поздравяват, Награждават, Похвалват и Вкарват максимално количество пари в Тези хора(Тъгровците, Дистрибуторите).

Собственика на една такава компания като Форевър Ливинг Продъктс, изглежда не само знае, че Света не е за един ден, но и Работи за това Дистрибуторите да са Добре платени, да се чувстват Признати на всяка една стъпка от Маркетинговия план и да знаят, че имат бъдеще в Тази Мрежова Компания!

А иначе, Животът продължава, независимо от всичко!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


+ 5 = шест