Някои необходими неща за да стане един дистрибутор Диамант Мениджър във Форевър

За да стане един дистрибутор Супервайзор може да му е необходим дори само ЕНТУСИАЗЪМ.

За да стане Мениджър, със сигурност му трябва АНГАЖИРАНОСТ или СЪПРИЧАСТНОСТ.

За да стане обаче Сапфир, Диамант-Сапфир и Диамант Мениджър му трябва ВЯРА в себе си.

И така:
1. Много пъти сме казвали, че до Мениджър, човек израства в лично качество(завършва собственото си обучение). Всъщност израства е много важна дума. Неможе да станете Мениджър без да се промените самия Вие. Неможете да останете същите, каквито сте сега. И все пак ще са Ви необходими, само определени качества с които можете да станете Мениджър.
2. Нищо общо нямат придобитите от Вас качества до позиция Мениджър, спрямо това което Ви предстои. А Ви предстои да Учите други хора да стават Успешни. Т.е. трябва да „забравите“ за себе си и да започнете да мислите за това как се развиват хората около Вас.

Само за малко се замислете, примерно за храмовете на Шао Лин или за индианските филми, а и за някои други филми от по модерни времена, които сме гледали като зрители.
Там в общия случай, винаги има един по-възрастен боец/воин(понякога мъдър старец), уравновесен, спокоен и смирен, който Учи младите бойци на Тайните на Успеха, на Тайните на Бойните изкуства и т.н.
Този човек, може да си живее видимо спокойно и никой за нищо да не го търси, но винаги се случват моменти, когато ще го попитат, ще го потърсят за съвет или ще се наложи да влезе в битка. И той винаги трябва да бъде на висотата на човека, който е готов да спечели битката, който може да служи за пример и който е готов да поведе хората си към Успех!

Т.е. след Мениджър са ни необходими други качества. Т.нар. Лидерски качества. Каквото и да означава това!

Но не трябва да си мислите, че имате безкрайно много време. Че можете да отлагате, придобиването на едно или друго качество, да преборвате(преодолявате) един или друг проблем.

Всичко може да започне, още докато сте Асистент Супервайзор или Супервайзор.

Колко човека ще Ви разберат, колко човека ще Ви повярват, колко от тях ще Ви последват е съвсем друг въпрос!
Всъщност приятелите са най-добрата инвестиция! На фона на това последното, много повече(много по-голям процент) хора, могат да Ви разберат, повярват и последват.

Но Вие, трябва да сте на висотата на хора който могат да бъдат попитани, да бъдат потърсени за съвет и на един по-късен етап да сте готови да поведете Вашите хора към Успех.

И накрая съвсем просто и с 2 думи:

За да станете Мениджър Ви трябва ПЛАН.
За да станете Соринг, Сапфир или Диамант Мениджър Ви е необходим друг ПЛАН.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


9 × = шейсет три