Доходите Ви, нямат много общо с ……

За Пасивните доходи става въпрос!

Доходите Ви нямат много общо с позицията, която заемате!

Най-правилно е, да е така!

Както се казва, никой не трябва да знае какви доходи имате.

Бизнес етикета, също повелява да не се пита един човек каква заплата или какви доходи има или пък какви са му бонусите/премиите!

Колкото повече доходите Ви нямат много общо с позицията, която заемате, толкова повече, това означава, че имате Пасивни доходи!

Ако ходите на работа и имате 500 лева заплата за позицията която заемате, а Вие имате други 3000 лева доход от други Ваши бизнеси или инвестиции, тогава наистина доходите Ви нямат много общо с позицията, която заемате!

Ако Вие имате 1000 лева заплата за позицията, която заемате, съпругът или съпругата Ви не работи или има малка заплата и сте 4-ри членно семейство без пасивни доходи, тогава изглежда , че не се справяте много добре финансово!

Целият проблем е че никой или почти никой и никъде не говори за Пасивни доходи!

А това са най-хубавият вид доходи!

Не е въпроса в това да Ви пиша, да си представите живота си с примерно 15000 лева месечен доход или да Ви „паднат от небето“ много пари(примерно от тотото).

Уверявам Ви, че когато работите постоянно(започвайки от нулата) за непрекъснато нарастващ поток Пасивен доход и той наистина нараства във времето(постоянно и непрекъснато), макар и не много бързо(което е добра новина), Вие много точно и много правилно осъзнавате и знаете, точно с какво искате да се занимавате в живота си!

И което е още по-важно, знаете как и с какъв бизнес можете да продължите да увеличавате потока си от Пасивни доходи!

Тогава наистина няма значение позицията, която заемате, защото може дори да изглеждате безработен!

И накрая за да завърша ведро ще напиша една дума от един, може би от многото африкански диалекти. Думата е „Музунго“ и означава „човек, който се шляе“, „човек, който няма работа“.

Пожелавам Ви много пасивни доходи!

Форевър Ливинг е една от възможностите за това!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


девет − = 3