На двата полюса!

В общия случай, зад термина „на двата полюса“ стои неразбирателство или диаметрално противоположно мнение на двама различни човека.

По интересно е обаче да разгледаме тази противоположност, но за един единствен индивид или човек!

Точно тук произтичат проблемите, пред които е изправен човек, точно тук е разликата между успешния и не толкова успешен човек.

Проблемите идват, когато в отделен човек „битуват“ диаметрално противоположни „Тези“ по конкретни въпроси!

Ще Ви дам няколко примера:

Когато говорим за „на двата полюса“, става дума за Неразбиране или дори Заблуда!
И така:

Човек може да отстоява „тези“, на база собствено разбиране, информация или опит. И те да нямат нищо общо с действителността, т.е. те да не са истина.

1. Ако човек е чел Робърт Кийосаки, но не го е разбрал в дълбочина, може да стигне до следното изказване: „Както ми казва Кийосаки, инвестирам и ще имам пасивен доход, „без да си мръдна пръста“. Това е грешна теза, ако просто дадеш определени пари някъде, без да знаеш кой ще ги управлява и да очакваш достатъчна възвръщаемост от тази своя инвестиция. Ето това е заблуда!
2. Казваш на някого, за Фовевър: Това е „Най-добрата бизнес възможност на света“, „Най-големия производител на Алое Вера в света“, възвръщаемостта от инвестициите ти във Форевър, ако си адекватен, са много над средното ниво на възвръщаемост от всички други видове инвестиции. Това го казваш на човек, който ти е заявил, че иска и има възможност да инвестира. И след доста разговори по въпроса се разделяте, без дори да си е купил една паста за зъби! Ето това е неразбиране!
3. Или най-сеплия отказ за нещо, което не познаваш! Казваш на някого в лична среща: „Става дума за Мрежов Маркетинг“ И отговора отсреща е: „Приключихме разговора за Мрежов Маркетинг. За какво друго ще си говорим!“ Това също е неразбиране!

Тук отново, бих искал да Ви спомена един от основните принципи на Успеха, а именно:
„Правете разлика, между Мнения и Факти!“

Щом мрежовия маркетинг, като индустрия, генерира голям брой Милионери в световен мащаб, щом това във Форевър са реални хора, които познаваме, правим си снимки с тях или гледаме техни видеа или онлайн обучения, това са Факти! И това е Единия полюс!

Същото това, означава, че са нелепи мненията на хора(това е Другия полюс), които нямат контрол над собствените си инвестиции и ако не „отворят съзнанието си“ за Мрежовия Маркетинг или трудно ще достигнат до Успех или едностранчиво и непълно ще познават бизнес средата в която съществуваме всички!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


+ 8 = дванайсет